CIRKOVCE, STAROŠINCE

117.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Cirkovce
Velikost: 80 m2
Parcela: 638 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2023
zgrajeno leta 1954
EI: Ni podatka
Šifra: P-058-23
80 m², samostojna, zgrajena l. 1954, adaptirana l. 2023, 638 m² zemljišča, opremljena, obnovljena 2023, prodamo. Cena: 117.000,00 EUR

V okolici Cirkovc je naprodaj manjša pritlična hiša. Hiša je starejše gradnje, delno obnovljena, opremljena in klimatizirana. Pred hišo je dovoz in nadstrešek, ob hiše se nahaja vkopana klet.

Dodaten opis: obnovljena samostojna  hiša z opremo, klimo, nadstreškom za dva avtomobila in vkopano kletjo; etažnost: P (pritličje); površina stavbe: 80 m²; leto izgradnje: 1954; površina zemljišča: 638 m²; leto obnova stavbe: 2023 (stavbno pohištvo, električna in vodovodna napeljava, talne obloge (laminat in keramika), klima in kopalnica); osnovna namenska raba zemljišča: stavbno (100%); strešna kritina: Tegula; fasada: navadna;  stavbno pohištvo: PVC okna in vrata; priključki: elektrika, voda, kanalizacija, …; ogrevanje: klima in električni radiatorji; klimatizacija: klimatska naprava; oprema: prodaja se s pohištvom, pohištvo je všteto v ceno; opomba: podatki o površini zemljišča in stavbi so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS;

Lokacija: Cirkovce, Starošince; oddaljenost: Cirkovce cca 3,5 km, Kidirčevo cca 6 km, Ptuj cca 11 km, Maribor cca 15 km in avtocestni priključek cca 5 km 

Razporeditev: hodnik, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, 2 x soba in kopalnica s straniščem

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.