DRAMLJE

44.900,00 EUR

Prodaja: Vikend, Bivalen
Regija Savinjska
Kraj Dramlje
Velikost: 49 m2
Parcela: 944 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2013
zgrajeno leta 1976
EI: Ni podatka
Šifra: P-024-21
49 m², bivalen, zgrajen l. 1976, adaptiran l. 2013, 944 m² zemljišča, prodamo. Cena: 44.900,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: vikend, bivalen; etažnost: K+N (klet in nadstropje);  površina stavbe: 49 m² (bivalni prostor : 24m², klet: 20 m², balkon: 5 m²); površina zemljišča:  944 m²;  leto izgradnje:1976; vrsta gradnje: opečna gradnja;  stavbno pohištvo: lesena okna in vrata; priključki: elektrika, voda; ogrevanje: peč na trdo gorivo in električni radiatorji; obnova: leta 2013: streha in talne obloge (laminat) in leta 2008: kopalnica;  oprema: prodajan se s kuhinjskim pohištvom; dostop: zadnjih  cca 140 m je makadamska cesta, potrebna ureditev služnostne poti; lega: sončna; dimenzija zemljišča: cca 12 m x 75 m; okolica: mirna in zelena, gozdovi, vinogradi, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o površini zemljišča in vikenda ter letniku izgradnje vikenda so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS;

Lokacija: Dramlje, Šedina; do osnovne šole v Dramljah cca 1,4 km in cca 2,5 km do avtoceste

Razporeditev:  KLET: dva kletna prostora; NADSTROPJE: predprostor/hodnik, osrednji prostor z izhodom na balkon (soba in kuhinja), kopalnica in stranišče

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.