FRAM, MORJE

4,00 EUR/m2/mesec

Oddaja: Poslovni prostor, Večji poslovni kompleks
Regija Podravska
Kraj Fram
Velikost: 1000 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2003
EI: Ni podatka
Šifra: P-006-22H1000
1.000 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2003, oddamo. Cena: 4,00 EUR/m²/mes

Opis: predmet oddaje: večji poslovni kompleks, hala (brez strojev, opreme in ostalih premičnin); etažnost: P (pritličje); površina objekta: 1000 m²; leto izgradnje: 2003; namen: delavnica in/ali skladišče; višina stavbe: 8 m; strešna kritina: sendvič paneli debeline 8 cm; strešna konstrukcija: kovinska; način gradnje: zidana; čas oddaje: daljše obdobje; parkirišče: ob objektu/pred objektom; dodatno: možnost najema sosednje hale površine 600 m²;

Lokacija: Fram, Morje, bližina avtocestnega priključka: cca 3 km Rače-Fram in cca 8,5 km Slovenska Bistrica jug–Maribor

Mesečna najemnina: 4 EUR /m²

Pogoj najema: plačilo varščine, višina: tri mesečne najemnine

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.