FRAM, RANČE

19,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Fram
Velikost: 1005 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-050-19
1.005 m², zazidljiva, na sončni legi, možnost dokupa sosednjih zemljišč, prodamo. Cena: 19,00 EUR/m²

Opis: V Rančah nad Framom je naprodaj je zemljišče pod naklonom, ki se nahaja ob asfaltirani cesti.  Po podatkih Geodetske uprave RS je velikosti 1.005 m², po osnovni namenski rabi je opredeljeno kot stavbno zemljišče (zemljišča za gradnjo).  Leži na sončni legi. Primerno je za gradnjo hiše ali vikenda. Dostop je urejen. Možnost nakupa sosednjih zemljišč, po oglaševani ceni v tem oglasu, katerih obliko in velikost si lahko ogledate v galeriji slik.

Lokacija: Fram, Ranče, oddaljenost iz Frama cca 2,5 km

Priključki: v bližini zemljišča

Okolica: zelene površine, v Framu se nahajajo osnovna šola, vrtec, pošta, avtobusna postaja, zdravstveni dom in trgovini.

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: okolica, sončna lega

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.