KOPER, MONTINJAN

360.000,00 EUR

330.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Dvojček
Regija J. Primorska
Kraj Koper
Velikost: 247.1 m2
Parcela: 295 m2
Nadstropje: P+1+2
Leto: Ni podatka
EI: B1: od 15 do 25 kWh/m2a
Šifra: P-063-18
247,1 m2, dvojček, zgrajen l. 2008, 295 m2 zemljišča, P+1+2, kvalitetne gradnje, z dvema stanovanjskima enotama in čudovitim razgledom, s terasami in nadstreškom, na sončni legi, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je novejša kvalitetno grajena enota dvojčka, ki sestoji iz pritličja in dveh nadstropij, v kateri sta trenutno izdelani dve stanovanjski enoti s samostojnima vhodoma. Nahaja se na sončni legi in čudoviti razgledni lokaciji, od koder se razprostira razgled na morje, mesto Koper in okoliške griče. V pritličju stavbe se nahaja trosobno stanovanje z izhodi na zelenico, teraso in nadstrešek z letno kuhinjo. V prvem in drugem nadstropju pa se nahaja štirisobno stanovanje z izhodoma na manjšo teraso in prostorno teraso s popolnoma opremljeno letno kuhinjo.

Stavba je opremljena po meri, z masivnim pohištvom. Hiša je grajena iz kvalitetnih materialov in je dobro izolirana, urejeno ima še dodatno lokalno prezračevanje. Okna imajo troslojna stekla. Strokovno ima urejeno  mehčanje vode  s  filtrom  vode, UV žarnico ter  20 m3 rezervoar za deževnico. Tlaki so iz avtohtonega  istrskega kamna kanfanarja. Za hišo se nahaja nadstrešek za dva avtomobila in parkirno mesto  za goste. Okolica je lepo urejena. Možnost dogovora o obdelavi vrta na bližnji parceli. Možnost preureditve enote dvojčka iz dveh stanovanj, združitev obeh stanovanj, nazaj v eno samostojno stanovanjsko enoto. Primerno za ljudi, ki si želijo mirne in zelene okolice, a obenem biti v bližini mesta. 

Lokacija: Koper, Montinjan;    Vasica Montinjan leži nad Vanganelsko dolino,  147 m nad morjem. Ima zavidljivo geografsko lego, ki vasi podarja čudovit razgled na Alpe, Tržaški zaliv ter Semedelski grič. Nahaja se le slabih 10 min  vožnje z avtomobilom iz Kopra in je dostopna iz Vanganela in iz Marezig.  Vijugasta asfaltirana cesta nas pelje med oljčnike, vinograde in novogradnje.

Razporeditev: PRITLIČJE (trosobno stanovanje): dve spalnici, velika dnevna soba s kuhinjo, kopalnica s straniščem, shramba in kurilnica; PRVO NADSTROPJE (prva etaža štirisobnega stanovanja): velika dnevna soba z jedilnico (izhod na teraso z letno kuhinjo, panoramsko okno), kuhinja (izhod na teraso z letno kuhinjo), letna kuhinja na pokriti terasi s čudovitim razgledom, spalnica in stranišče; DRUGO NADSTROPJE (druga etaža štirisobnega stanovanja): dve spalnici (vsaka s svojim z izhodoma na prostorno teraso), velika kopalnica, hodnik (izhod na manjšo teraso), velika garderobna soba in dve terasi (ena manjša terasa z vstopom iz hodnika in ena večja pokrita prostorna terasa z vstopoma iz obeh spalnic)

Ogrevanje: Urejeno je talno gretje  s toplotno črpalko in sončnimi kolektorji, posebej  ima bojler in  zalogovnik. Vsaka etaža ima klimatsko napravo (trojček), v spodnji enoti je tudi  lončena peč.

Priključki: elektrika, voda, internet, klima; v hišo je speljan optični kabel, dodatno ima še anteno

Obnova: redno vzdrževanje

Parkiranje: nadstrešek za dva avtomobila in parkirno mesto  za goste

Okolica:  Mirna in zelena okolica. Vas je zanimiva pohodnikom, kolesarjem  in ostalim naključnim ali namenskim obiskovalcem. V Kopru se nahaja vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, lekarne, zdravstveni dom, pošta, banke, trgovine, …)

Vseljivo: najkasneje do konec leta 2019

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, razgled, kvalitetna gradnja, redno vzdrževanje, novejša gradnja, nadstrešek, terase, klima, terase, lokalno prezračevanje, večja kvaliteta bivanja

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 3 % + DDV na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 1,5 % + DDV

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.