LAPORJE

22.500,00 EUR

21.500,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Laporje
Velikost: 993 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-040-18
993 m², zazidljiva, z razgledom, za ljubitelje narave, prodamo. Cena: 21.500,00 EUR

Opis: zazidljivo stavbno zemljišče z razgledom, pod naklonom, na sončni legi, del zemljišča (cca 150 m²) je potrebno še odmeriti za cesto, dimenzija zemljišča: širina cca. 24 m in dolžina cca. 41 m

Lokacija: okolica Slovenske Bistrice, Laporje, bližina šole, vrtca, pošte, avtobusna postaja; cca. 6 km iz Slovenske Bistrice in avtocestnega priključka; oddaljenost: železniška postaja cca. 3 km, Poljčane cca. 3,5 km, Maribor cca. 27 km

Pravno stanje: vpisano v Zemljiško knjigo

Priključki: priključki ob parceli

Okolica: nahaja se v mirni in zeleni okolici,  ki ponuja številne možnosti za sprehode, rekeracijo in gibannje v naravi

PREDNOSTI: lega, razgled, večja kvaliteta bivanja, stik z naravo

Plačilo za posredovanje (posredniška provizija): za kupca brezplačno

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.