LOČE PRI POLJČANAH, OKOLICA

195.000,00 EUR

170.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Kmetija
Regija Savinjska
Kraj Loče pri Poljčanah
Velikost: 94449 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-066-18
94.449 m2, kmetija, na sončni legi, v objemu narave, prodamo. Cena: 170.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je kmetija na sončni legi, ob asfaltirani cesti. Po podatkih Geodetske uprave RS je celotno zemljišče velikosti 94.449 m2 (9,4449 hektar), od tega je po podatkih o osnovni namenski rabi prostora del zemljišča velikosti cca 6.000 m2 (0,6 hektar) opredeljen kot stavbno zemljišče (gradbeno). Stanovanjsko hišo in gospodarsko poslopje (hlev) obdajajo travniki posajeni s sadnim drevjem. Hiša je zasnovana iz dveh etaž, pritličja in mansarde. Vgrajena ima PVC okna, izdelano ima Demit fasado debeline 8 cm, strešna kritina je opečna. Zemljišče je razgibano, manjši del zemljišča je položen, večji del zemljišča je pod naklonom. Načrta zemljišča se nahajata med slikami tega oglasa. Kmetija nudi mnogo možnosti za kmetovanje, vzrejo živali in uresničitev drugih vaših želja.

Lokacija: Loče, okolica, do Loč cca 4,5 km,  do Slovenskih Konjic cca 12 km in do avtocestnega priključka Tepanje cca 9 km

Razporeditev: PRITLIČJE: predprostor (hodnik), dve sobi, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, kopalnica s straniščem in shramba; MANSARDA: tri sobe in kopalnica (neizdelana)

Priključki: elektrika in voda

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo in štedilnikom

Vseljivo: po dogovoru

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, …) se nahaja v Ločah in Slovenskih Konjicah

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lega, narava, možnost kmetovanja, večja površina stavbnega (gradbenega) zemljišča 

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Več informacij in vso našo ponudbo si lahko ogledate tukaj! 

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.