LOVRENC NA POHORJU, ČINŽAT

150.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Lovrenc na Pohorju
Velikost: 265 m2
Parcela: 2563 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2002
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-013-21
265 m², samostojna, zgrajena l. 2002, 2.563 m² zemljišča, na sončni legi, prodamo. Cena: 150.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: samostojna hiša (dve ločeni stanovanji); etažnost: P+1N+M (pritličje, 1. nadstropje in mansarda); površina stavbe: 265 m²; površina zemljišča: 2.563 m²; leto izgradnje stavbe: 2002; lega zemljišča: sončna; vrsta gradnje: opečna gradnja; fasada: demit, debeline 10 cm; kritina: opečna, Bramac; ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo z zalogovnikom za ogrevanje vode; priključki: elektrika, voda (javni vodovod in lastna oskrba s pitno vodo), elektrika,…;  stanje: redno vzdrževanje; opremljenost: hiša se prodaja delno opremljena; pomožni objekti in zunanje površine: drvarnica (podkletena), vrtna uta, kmečka lopa, kamin, ribnik, vrt in rastlinjak; možnost parkiranja: garaži in dvorišče; vseljivo: po dogovoru; opomba: podatki o površini zemljišča in hiše ter letniku izgradnje hiše so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Lovrenc na Pohorju, Činžat; oddaljenost od večjih krajev: Ruše (cca 6 km), Fala cca 2,5 km)

Razporeditev: PRITLIČJE: večnamenski prostor, kurilnica, prostor (pralnica, stranišče in kopalnica), soba, dve garaži (ena za 4 avtomobile); 1.NADSTROPJE: predprostor, hodnik, osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja in jedilnica), terasa, spalnica, kopalnica s straniščem); MANSARDA: hodnik, dve sobi, osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja in jedilnica) in kopalnica s straniščem; 

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.