MAJŠPERK, SPODNJA SVEČA

40.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Zidan
Regija Podravska
Kraj Majšperk
Velikost: 30 m2
Parcela: 4453 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1985
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-052-20
30 m², zidan, zgrajen l. 1985, 4.453 m² zemljišča, večjim zemljiščem, prodamo. Cena: 40.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: vikend, nebivalen;etažnost: K+P (vsaka etaža ima svoj vhod); površina stavbe: cca 30 m² lega: sončna; vrsta gradnje: opečna gradnja;  stavbno pohištvo: lesena okna in vrata; priključki: elektrika, voda; oprema: prodaja se z vso opremo, vrednost katere je všteta v ceno;okolica: mirna in zelena, gozdovi, vinogradi, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o velikosti zemljišča ter letniku izgradnje stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Oddaljenost od večjih krajev: Majšperk cca 3 km, 5 minut vožnje

Razporeditev:  KLET: kletni prostor, vinska klet in stranišče; PRITLIČJE: predprostor in osrednji prostor z izhodom na balkon (kuhinja, jedilnica in dnevna soba)

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.