MAKOLE, OKOLICA

70.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Makole
Velikost: 106.2 m2
Parcela: 1169 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 2014
EI: Ni podatka
Šifra: P-007NH-20
106,2 m², samostojna, novogradnja, začetek gradnje l. 2014, 1.169 m² zemljišča, na čudoviti lokaciji z razgledom, prodamo. Cena: 70.000,00 EUR

Opis: Prodaja se nedokončana stanovanjska hiša, zasnovana v treh etaž (K+P+M). Ima hišna številko. Nahaja se na sončni legi in čudoviti lokaciji z razgledom na Boč ter bližnjo in daljno okolico. Je klasično grajena, z opečno strešno kritino. V hiši je izvedena razpeljava elektrike. Ob hiši se nahaja garaža z izdelano notranjostjo, ki služi kot večnamenski prostor. Velikost hiše, leto izgradnje hiše in velikost zemljišča je povzeto po podatkih Geodetske uprave RS. Izjemna priložnost dokončanja hiše po lastnih željah.

Lokacija: Makole, okolica, oddaljenost od Makol cca 2,5 km

Priključki: voda in elektrika

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovina, zdravstveni dom, …) se nahaja v Makolah

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: velikost zemljišča, možnost dokončanja po lastnih željah

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.