MAKOLE, STARI GRAD

55.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Makole
Velikost: 120 m2
Parcela: 1075 m2
Nadstropje: P+1
Leto: zgrajeno leta 1945
EI: Ni podatka
Šifra: P-054-20
120 m², samostojna, zgrajena l. 1945, 1.075 m² zemljišča, P+1, ob gozdu, na samem, prodamo. Cena: 55.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: samostojna hiša; etažnost: K+1N (klet in 1. nadstropje); površina stavbe: 120 m² (od tega uporabne površine 106,20 m²), površina zemljišča:  1.075 m²; lega: ob gozdu, na samem; vrsta gradnje: opečna gradnja;  stavbno pohištvo: plastična okna in vrata; priključki: elektrika, voda, greznica; ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na kurilno olje in trdo gorivo ter krušna peč v dnevni sobi; kritina: salonitne plošče; fasada: klasična, brez izolacije; pomožni objekti: manjši objekt (večnamenski); obnova: leta 2014 je bila obnovljena kopalnica; okolica: mirna in zelena, gozdovi, travniki, možnosti za sprehode in rekreacijo; možnost parkiranja: dvorišče, garaža; primernost bivanja: večja družino ali dve družini; opomba: podatki o površini zemljišča in hiše so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Oddaljenost od večjih krajev: Makole: cca 3 km

Razporeditev:  PRITLIČJE: predprostor/hodnik, kuhinja, jedilnica,  dnevna soba, kopalnica, stranišče, kurilnica, garaža in dve kleti; 1.NADSTROPJE: štiri sobe in kuhinja

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.