MAKOLE, ŠTATENBERG

25.000,00 EUR

19.900,00 EUR

Prodaja: Vikend, Drugo
Regija Podravska
Kraj Makole
Velikost: 55.8 m2
Parcela: 2553 m2
Nadstropje: K+P
Leto: zgrajeno leta 1901
EI: Ni podatka
Šifra: P-049-18
55,8 m², vikend, zgrajen l. 1901, 2.553 m² zemljišča, K+P, nebivalen, na razgledni točki, prodamo. Cena: 19.900,00 EUR

Opis: Naprodaj je starejši vikend, manjše velikosti, ki sestoji iz dveh etaž (klet in pritličje). Vikend ni bivalen. Ob vikendu se nahaja manjši  leseni objekt, stranišče. Nahaja se na sončni legi z razgledom, ob asfaltirani cesti. Teren je hribovit, ravna lega zemljišča je samo na predelu stavbišča, kjer je zemljišče tudi zazidljivo. Zemljišče predstavlja travne površine posajene s sadnim drevjem in vinsko trto.

Lokacija: Makole, Štatenberg, na razgledni točki, od Slovenske Bistrice oddaljeno cca 13 km in cca 2,5 km od Makol, na razgledni točki, koordinate lokacije: 46°19'25.6"N 15°38'52.6"E

Razporeditev: kletna etaža: kletno- shrambni prostor; pritličje: večja soba in večnamenski prostor za shranjevanje (vinogradniško orodje in pripomočki, preša, …)

Priključki: elektrika in voda

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, …) se nahaja v Makolah, vsa enaka in preostala infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI:  lega, narava, del zazidljivega zemljišča

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.