MARIBOR, CENTER, PREŠERNOVA ULICA

550.000,00 EUR

480.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 5 in večsobno
Regija Podravska
Kraj Maribor
Velikost: 224.2 m2
Parcela: 182 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1906
EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)
Šifra: P-007-23
224,2 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 1906, 182 m² zemljišča, v vili, na izjemni, elitni lokaciji, prodamo. Cena: 480.000,00 EUR

Na izjemni, elitni lokaciji, v secesijski meščanski vili, prodamo 5-sobno stanovanje z balkonom in zemljiščem. Stavbo krasi čudovito kiparsko okrasje. Izstopa zaradi manjšega stolpa, ki daje vili videz manjšega dvorca. Fasada vile je bila v letu 2022 obnovljena, tako da je vila ponovno zasijala v vsej svoji lepoti.

Dodaten opis:  5-sobno stanovanje z balkonom, kletnimi in skupnimi prostori ter zemljiščem; kar v naravi predstavlja polovico hiše in obsega dve ločeni stanovanji s samostojnjimi vhodi  in svojimi skupnimi kletnimi prostori, in sicer stanovanje v 1. etaži (polklet ) in stanovanje v 2. etaži (visoko pritličje) z balkonom; skupna velikost stanovanja: 224,20 m² (všteta velikost balkona in kletnih prostorov), od tega 57,30 m² stanovanje v 1. etaži (polklet), 39,50 m² kletni prostori v 1. etaži (polklet) in 127,40 m² stanovanje v 2. etaži (visoko pritličje); velikost zemljišča: 182 m²; leto izgradnje/obnove: stavba je bila izgrajena leta 1906; leta 2022 je bila obnovljena fasada stavbe, izvedena drenaža okoli stavbe ter termo in hidro izolacija polkletne etaže; priključki: vsi (elektrika, voda, ...);  ogrevanje: kamin in električni radiatorji (stanovanje v 1. etaži (polklet)) ter zemeljski plin (stanovanje v 2. etaži (visoko pritličje), etažna centralna kurjava); vseljivo: po dogovoru; parkiranje: parkirišče ob objektu, na prostem; infrastruktura: vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, zdravstveni dom, lekarna, … ) se nahaja v neposredni bližini; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina; ogledi: možni po predhodnem dogovoru;  posebnosti: lokacija, zemljišče in umeščenost v vili; opomba: podatki o velikosti stanovanj/a in zemljišča ter letniku izgradnje stavbe (vir: Geodetska uprava RS);

Lokacija: Maribor, center,  Prešernova ulica

Razporeditev: STANOVANJE v prvi etaži (polklet): stopnišče, hodnik, stranišče, dnevna soba z jedilnico, kuhinja, kopalnica, dve sobi (ena izmed ločena od stanovanja in ima vhod iz skupnega hodnika predmetnih stanovanj) in kletni prostori; STANOVANJE v drugi etaži (visoko pritličje): stopnišče, hodnik, stranišče, kopalnica, dnevna soba (izhod na balkon), balkon, kuhinja, dve sobi, kabinet in shramba;

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.