MARIBOR, MAGDALENA, LINHARTOVA ULICA

880.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Večji poslovni kompleks
Regija Podravska
Kraj Maribor
Velikost: 785.5 m2
Parcela: 1559 m2
Nadstropje: P+1
Leto: zgrajeno leta 2008
EI: Merjena EI: 175 kWh/m2a
Šifra: P-024P-19
785,5 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 2008, 1.559 m² zemljišča, P+1, novejša, na vidni lokaciji, z lastnim parkiriščem, prodamo. Cena: 880.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je novejša poslovna stavba. Etažnost stavbe je delno P+1 (pritličje in nadstropje) in delno P (pritličje). Nahaja se na vidni in frekventni lokaciji. Po podatkih geodetske uprave RS je stavba površine 785,50 m². Souporaba skupnih prostorov v pritličju stavbe. Stavba je redno vzdrževana. Poslovni prostori v stavbi so trenutno v najemu.  K prodajni ceni je potrebno prišteti še 22 % DDV.

Lokacija: Maribor, Magdalena, Linhartova ulica

Razporeditev: PRITLIČJE: avtopralnica, gostilna, dva poslovna prostora in skupni prostor; NADSTROPJE: osem poslovnih prostorov

Priključki: vsi

Ogrevanje: skupni ogrevalni sistem, centralna kurjava

Parkiranje: lastna parkirna mesta na vzhodni in zahodni strani stavbe

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, novejša gradnja, lastno parkirišče

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.