MARIBOR, MELJSKI HRIB

159.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Dvostanovanjska
Regija Podravska
Kraj Maribor
Velikost: 234 m2
Parcela: 1254 m2
Nadstropje: K+P+1+M
Leto: zgrajeno leta 1968
EI: F (150 - 210 kWh/m2a)
Šifra: P-016-24
234 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1968, 1.254 m² zemljišča, K+P+1+M, prodamo. Cena: 159.000,00 EUR

NAPRODAJ je HIŠA z večjim zemljiščem v bližini centra Maribora.

Dodaten opis: samostojna dvostanovanjska hiša z večjim zemljiščem; podatki o hiši: 234 m², etažnost: K+P+1N+M, leto izgradnje 1968; centralno ogrevanje na olje ali trdo gorivo, PVC okna (leto 2020), strešna kritina trajanka (leto 2010); podatki o zemljišču: 1.234 m², stavbno/zazidljivo (100%), v celoti ograjeno; priključki: vsi; teren: pod naklonom; dostop: asfaltirana cesta; vseljivo: takoj;  ogledi: možni po predhodnem dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in objekta ter letniku izgradnje objekta (vir: Geodetske uprave RS)

Lokacija: Maribor, Meljski Hrib; cca 2 km do avtocestnega priključka, železniške postaje, avtobusne postaje in centra mesta

Razporeditev: KLET: kurilnica, garaža za dva avtomobila, prostor za ozimnico, shramba; PRITLIČJE: predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, soba, kopalnica z straniščem; 1.NADSTROPJE: hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, 2 x soba in kopalnica s straniščem; MANSARDA: neizdelana

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.