MARIBOR, POBREŽJE

90,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Maribor
Velikost: 6307 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-025-21MB-21
6.307 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, na iskani lokaciji, prodamo. Cena: 90,00 EUR/m²

Dodaten opis: osnovna namenska raba: stavbna zemljišča v ureditvenem območju naselja; podrobnejša namenska raba: stanovanja (S) ter stanovanja in dopolnilne dejavnosti (SD); način urejanja: OPPN (občinski podrobni prostorski načrt), nahaja se delno v  območju B (predstavlja gradnjo večstanovanjskih stavb, maksimalna etažnost je K+P+3) in delno v območju C (predstavlja gradnjo eno ali dvostanovanjskih stavb, maksimalna etažnost: K+P+1+M); skupna površina: 6.307 m²; lega: sončna in ravna;  dostop: asfaltirana cesta; okolica: soseska deloma strnjene in deloma razpršene izgradnje stanovanjskih objektov, pozidana pretežno s stanovanjskimi objekti in v manjši meri s poslovnimi objekti; primerno: kot investicija; možnost nakupa: prodaja se v celoti; prednosti: lokacija; opomba: podatki o velikosti zemljišča so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS; v ceno ni vključen 22 % DDV

Lokacija: Maribor, Pobrežje, bližina centra mesta Maribor in avtocestnega priključka

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.