MARIBOR, RAZVANJE

179.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Maribor
Velikost: 238.9 m2
Parcela: 639 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2021
zgrajeno leta 1973
EI: F (150 - 210 kWh/m2a)
Šifra: P-021-22
238,9 m², samostojna, zgrajena l. 1973, adaptirana l. 2021, 639 m² zemljišča, obnovljena leta 2021, opremljena, s teraso in nadstreškom za avtomobile, prodamo. Cena: 179.000,00 EUR

Dodaten opis: samostojna hiša s teraso in nadstreškom za avtomobile; etažnost: K+P+Po (klet, pritličje in podstrešje); velikost hiše: 238,90 m²; površina zemljišča: 639 m², osnovana namenska raba opredeljena kot  površine razpršene poselitve (stavbno); leto izgradnje hiše: 1973; fasada: klasična; strešna kritina: valovita jeklena strešna kritina Valmetal z odtisom rjave barve; stavbo pohištvo: plastična okna in vrata; priključki: elektrika, voda (izvir, dovoljenje za uporabo), internet priključek in greznica; ogrevanje: toplotna črpalka Panasonic, talno ogrevanje in kaminska peč (osrednji prostor); talne obloge: keramika; opremljenost: hiša se prodaja z vso opremo, brez osebnih stvari, cena opreme je všteta v ceno; obnova: 2021: stavbno pohištvo (okna in vrata), estrih (pritličje), talne obloge, vodovodne inštalacije in kopalnica s straniščem; 2009: strešna kritina; okolica hiše:  zelenica s sadnim drevjem; lega: ob gozdu; parkiranje: nadstrešek za avtomobile; dodatni objekti: nadstrešek za avtomobile in lesena vrtna uta; dostop: asfaltiran; vseljivo: po dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; opomba: podatki o velikosti stavbe in zemljišča ter letniku izgradnje so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Maribor, Razvanje

Razporeditev: KLET: shramba in kurilnica; PRITLIČJE: predprostor, hodnik, osrednji prostor (kuhinja, jedilnica in dnevna soba), 2 x soba (ena izmed sob z izhodom na pokrito teraso), spalnica in kopalnica s straniščem; PODSTREŠJE: neizdelano (lesena strešna konstrukcija)

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 051/630-654 - Romana Berglez
Email: romana.berglez@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.