MARKOVCI, BUKOVCI

260.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Markovci
Velikost: 184 m2
Parcela: 1000 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 2006
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra: P-064-23
184 m², samostojna, zgrajena l. 2006, 1.000 m² zemljišča, K+P+M, naravna gradnja, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

V Borovcih, občini Markovci, na dobri lokaciji, se ponuja EDINSTVENA PRILOŽNOST NAKUPA, ki se pojavi le redko. Naprodaj je namreč poslovno stanovanjska STAVBA GRAJENA IZ NARAVNIH MATERIALOV. Naravna gradnja je GRADNJA NAŠIH PREDNIKOV iz naravnih materialov, človeku celostno gledano nudi najboljše, najprijetnejše in najbolj zdravo bivalno okolje.

Stavba se PONAŠA SE z odprtim tlorisom, prostornostjo, naravno gradnjo, veliko steklenimi površinami, masivnim stavbnim pohištvom, ročno izdelanimi kovanimi izdelki in sončno lego.

Dodaten opis: poslovno stanovanjska stavba,z utečeno dejavnostjo (cvetličarna) in večletno tradicijo poslovanja; površina stavbe: 184  m², etažnost: K + P (poslovni del) + M (stanovanjski del), pritlično in mansardno etažo povezuje masivno leseno stopnišče, z ročno kovanimi okrasi;leto izgradnje: 2006; gradnja: opečna; notranji ometi: ilovnati (naravni material), uravnavajo vlago, temperaturo, odstranjujejo vonjave, ne povzročajo alergij);strešna kritina: trstika (naravni,  toplotnoizolacijski material); stavbno pohištvo: masivni les; ogrevanje: talno (mestni plin); zemljišče: cca 1.000 m² (potrebna odmera), ograjeno z ograjo pred in ob stavbi, s kovanimi dvoriščnimi vrati; ročno izdelani kovani izdelki: svetila, okrasi notranjega stopnišča, dvoriščna vrata in sprednji del ograje; priključki: priklop na vodovodno, električno, kanalizacijsko, telefonsko, plinsko in internetno omrežje; klimatizacija: klimatska naprava; dvorišče: tlakovano, parkirišče, skalnjak, pokrita terasa (trenutno za potrebe lončnic in trajnic);parkirišče: pred hišo, tlakovano, za več avtomobilov; dostop: asfaltiran; vseljivo: po dogovoru; drugo: možnost spremembe poslovnega dela v stanovanjski del; ogledi: možni po predhodnem dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; dokumentacija: pridobljeno uporabno dovoljenje; odlična priložnost nakupa: zaradi dobre lokacije in gradnje z naravnimi materiali, skupaj s prepoznavnostjo in uveljavljenostjo obstoječe dejavnosti ter možnosti izvajanja drugih trgovinskih in storitvenih dejavnosti;

Lokacija: Markovci, Bukovci, ob lokalni cesti Ptuj-Zavrč; oddaljenost: Ptuj cca 9 km, avtocestni priključek in slovensko-hrvaška meja cca 10 km

Razporeditev: KLET: kletni prostori; PRITLIČJE (poslovni del): cvetličarna in delavnica; MANSARDA:  galerija (hodnik), 3 x soba (dnevni prostor, spalnica in pisarna), kuhinja (čajna) in kopalnica s straniščem; možnost izdelave dodatne sobe v najvišjem delu stavbe;

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.