MLAČE

95.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Mlače
Velikost: 129 m2
Parcela: 976 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1945
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-029-21
129 m², samostojna, zgrajena l. 1945, 976 m² zemljišča, prodamo. Cena: 95.000,00 EUR

Dodaten opis: vrsta stavbe: stanovanjska hiša (trenutno uporaba kot vikend, zato jo je potrebno preurediti); etažnost: P+N (pritličje in nadstropje), lega: ravna in sončna; priključki: vsi; ogrevanje: centralna kurjava ni urejena; okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo; opomba: velikost hiše in zemljišča ter leto izgradnje je povzeto po podatkih Geodetske uprave RS.

Lokacija: Mlače, oddaljenost od večjih krajev: Loče cca 1 km, Slovenske Konjice cca 8 km, avtocestni priključek cca 7 km; za točno lokacijo pošljite elektronsko sporočilo na info@zoro.si

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.