HOČKO POHORJE

40.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Hočko Pohorje
Velikost: 692 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-134-15
692 m², zazidljiva, v objemu pohorskih gozdov in neokrnjene narave, čudovit razgled, sončna lega, prodamo. Cena: 40.000,00 EUR

Opis: zazidljivo zemljišče; sončna lega; čudovit razgled na okolico in hribovje; pravokotne oblike; pod naklonom; asfaltiran dostop; porasla z drevesi in grmičevjem; območja stanovanj – SP – površina počitniških hiš; primerno za gradnjo počitniškega objekta; prelepo naravno okolje pohorskih gozdov; 912 m nadmorske višine, kjer lahko zadihaš s polnimi pljuči in začutiš lepoto in bogastvo neokrnjene narave

Lokacija: Hočko Pohorje, v bližini hotela Tisa, do mesta Maribor cca. 15 kilometrov

Priključki: v bližini zemljišča

Okolica: pohorski gozdovi, zelene površine, neokrnjena narava, možnosti za sprehode in rekreacijo; bližina nakupovalnih središč Hoče, Tezno, Bohova (Hofer, E'Leclerc, Bauhaus, Rutar, …)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, razgled, neokrnjena narava, sveži zrak, zelena okolica

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na .zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.