LOVRENC NA POHORJU, FALA

115.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Lovrenc na Pohorju
Velikost: 244 m2
Parcela: 1231 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: adaptirano l. 2005
zgrajeno leta 1954
EI: D (60 - 105 kWh/m2a)
Šifra: P-031-19
244 m², samostojna, zgrajena l. 1954, adaptirana l. 2005, 1.231 m² zemljišča, K+P+M, v celoti obnovljena, v osrčju pohorskih gozdov, prodamo. Cena: 115.000,00 EUR

Opis: V osrčju pohorskih gozdov, na nadmorski višini cca 1100 m, sta naprodaj v celoti obnovljenastanovanjska stavba in nestanovanjska stavba. Nepremičnina se nahaja na gozdni jasi, s samo dvema sosedoma, mimo teče potok. Lega je ravna in sončna.

Stanovanjska stavba je zasnova v treh etažah, sestoji iz kleti, pritličja in mansarde. Je v celoti podkletena, mansarda je neizdelana. Gradnja stanovanjske stavbe je klasična, zidana. Leta 2005 je bila v celoti obnovljena. Fasada je lesena, pritlična etaža in mansarda sta obloženi z brunami. Strešna kritina je pločevinasta. Vgrajena so lesena okna in vrata. Opremljena je z alarmnim sistemom.

Po podatkih Geodetske uprave RS so podane velikost stanovanjke stavbe 244 m² (uporabna površina140 m²), letnik izgradnje stanovanjske stavbe 1954, letnik izgradnje nestanovanjske stavbe 2004 in velikost zemljišča 1.231 m².

Dostop do nepremičnine je urejen, zadnji del dostopa dolžine cca 8km predstavlja utrjena makadamska cesta dolžine cca 8km.

Predajte se moči narave v objemu pohorskih gozdov. Primerno za občasno bivanje. Možnost gostinskega lokala ali oddajanja apartmajev.

Lokacija: Lovrenc na Pohorju, Fala, v osrčju pohorskih gozdov, oddaljenost od večjih krajev: Pesek cca 8 km, Osankarica cca 9 km, Rogla cca 12 km, Areh in Trije Kralji cca 15 km, Maribor cca  32 km, Ruše cca 16 km

Razporeditev: Stanovanjska stavba: KLET: tri velike kleti:PRITLIČJE (kot dva posamezna bivalna dela):  1. posamezni del (hodnik, shramba, kopalnica z wc-jem, spalnica in večji osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja, jedilnica); 2. posamezni del (hodnik, dve kopalnici z wc-jem, spalnica, soba, dnevna soba, kuhinja z jedilnico); MANSARDA: neizdelana, možnost izdelave dodatnih bivalnik prostorov; Nestanovanjska stavba: prostor s krušno pečjo in drvarnica

Ogrevanje: centralna kurjava, visokotemperaturna toplotna črpalka Buderus (letnik 2016),  dva štedilnika na trdo gorivo, v vsaki kuhinji eden

Priključki: elektrika, voda, biološka čistilna naprava

Obnova: celovita obnova stanovanjske stavbe je bila leta 2005 

Okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; v Rušah se nahaja vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja, pošta, trgovina, zdravstveni dom, osnovna šola, ...)

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, pohorski gozdovi, svež zrak, neokrnjena narava, celovita obnova stanovanjske stavbe

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.