MORJE

250.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Dvostanovanjska
Regija Podravska
Kraj Morje
Velikost: 300 m2
Parcela: 1208 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-196-11
300 m², dvostanovanjska, zgrajena l. 1989, 1.208 m² zemljišča, dvostanovanjska hiša, ločena vhoda, prodamo. Cena: 250.000,00 EUR

Na mirni in sončni lokaciji, na hribčku, se nahaja dvostanovanjska hiša etažnosti K+P+M.

Klet obsega: garažo, shrambo, kurilnico, kuhinjo, veliko sobo ter WC s tušem. V pritličju je kuhinja z jedilnico, dnevna soba, še tri sobe, kopalnica z WC-jem ter še en WC. Pritličje ima dva vhoda. V mansardi je kuhinja, jedilnica, tri sobe ter kopalnica z WC-jem.

Okna so lesena - termopan, fasada je 5 cm perlit, kritina je tegola.

Ogrevanje je urejeno na toplotno črpalko voda-zrak ter klimo, ki vas tudi prijetno hladi v vročih poletnih dneh.
Urejeni so vsi priključki ter montiran satelitski krožnik.

Ob hiši je še posebej ena garaža ter ena v hiši.

Na okusno urejenem zemljišču, poraslem z grmovnicami in drevjem, stoji ob zidanem kaminu tudi masivna miza s klopmi, ki lahko hitro postane prostor za druženje s prijatelji.

Hiša je od šole, vrtca ter trgovine oddaljena cca 2 km. Do Maribora je cca 15 km, do Slovenske Bistrice pa cca 9 km.

Glede cene je še možen dogovor.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCE!

Pomagamo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Več informacij na: www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.