POLJČANE

22,00 EUR/m2

21,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 1175 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-025-19
1.175 m², zazidljiva, na sončni legi, prodamo. Cena: 21,00 EUR/m²

Opis:  Naprodaj je zemljišče, po osnovni namenski rabi prostora  je opredeljeno kot stavbno zemljišče, zemljišče za gradnjoPrimerno za stanovanjsko gradnjo. Po podatkih Geodetske uprave RS je velikosti 1175. Leži na sončni legiDostop je urejen. V galeriji slik si lahko ogledate načrt zemljišča, približne izmere zemljišča so 42 m, 30 m, 55 m in 19 m. Možnost dokupa sosednjega zemljišča, ki je po podatkih Geodetske uprave RS velikosti 1263 m².

Lokacija: Poljčane, nedaleč od centra, naselje stanovanjskih hiš

Priključki: v bližini zemljišča

Okolica: zelene površine, v bližini se nahajajo osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, železniška postaja, zdravstveni dom, lekarna, banka in pošta in trgovine

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: okolica, lega, možnost dokupa sosednjega zemljišča

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.