SLOVENSKA BISTRICA, CIGONCA

87.000,00 EUR

79.500,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 222.4 m2
Parcela: 1625 m2
Nadstropje: P+1
Leto: adaptirano l. 2009
zgrajeno leta 1966
EI:
Šifra: P-018-18
222,4 m², samostojna, zgrajena l. 1966, adaptirana l. 2009, 1.625 m² zemljišča, P+1, na dobri lokaciji in sončni legi, s čudovitim pogledom na Pohorje, prodamo. Cena: 79.500,00 EUR

Opis: Stanovanjska hiša stoji v sklopu starejše hiše z večjim pripadajočim zemljiščem. Hiša je zasnovana v dveh etažah (pritličje in nadstropje). Ob stanovanjskem kompleksu se nahajajo velik vrt in več starejših in pomožnih gospodarskih objektov. Lega je ravna in sončna, v objemu narave. Zemljišče je posajeno s sadnim drevjem, vinsko trto in okrasnim grmičevjem. Lokacija nudi čudovit pogled na Pohorje. Možnost dokupa sosednjega zemljišča velikosti cca 888 m².

Lokacija: Slovenska Bistrica, Cigonca, mirni predel naselja, do Slovenske Bistrice cca 2,5 km

Razporeditev: PRITLIČJE: predprostor (hodnik),  dve sobi, spalnica, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, hodnik, shramba, veranda in kopalnica s straniščem; NADSTROPJE: dve sobi in dve neizdelani sobi

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na kurilno olje

Priključki: vsi

Obnova: leta 1974 je bila stavba obnovljena v celoti, strešna kritina je bila zamenjana leta 2009 

Okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; v Slovenski Bistrici se nahaja vsa potrebna infrastruktura (osnovni šoli, vrtci, avtobusna postaja, pošta, zdravstveni dom, banke, ...)

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, pogled, prostornost, večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.