SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

60.000,00 EUR

39.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 65 m2
Parcela: 723 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1960
EI: Ni podatka
Šifra: P-013-19
65 m², samostojna, zgrajena l. 1960, 723 m² zemljišča, na sončni legi, s čudovitim razgledom, prodamo. Cena: 39.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je starejša pritlična hiša s čudovitim razgledom na okoliško hribovje. Nahaja se na sončni legi. Ima hišno številko. Je delno podkletena, vsaka etaža ima svoj vhod. Hiša je v zelo slabem stanju, potrebna celovite obnove oziroma je smiselna rušitev in postavitev nove stavbe (hiša, vikend). Zraven hiše stojita tudi garaža in lopa. Načrt zemljišč se nahaja med galerijo slik tega oglasa. Lega zemljišča je pod naklonom. Na zemljišču je posajeno sadno drevje, vinska trta in okrasno grmičevje. Zadnjih 200 metrov dostopa je makadam. Primerno za bivanje dveh oseb. Nakup nepremičnine je odlična priložnost za vse tiste, ki želijo živeti na idilični in mirni lokaciji v naravi, odmaknjeno od prometa in hrupa. Navedeni podatki o velikosti zemljišča in stavbe ter letniku gradnje so povzeti po podatkih geodetske uprave RS.

Lokacija: Slovenska Bistrica, okolica, cca 3 km iz Slovenske Bistrice

Razporeditev: delo KLET: kletni prostori; PRITLIČJE: predprostor (hodnik), kuhinja z jedilnico, dve sobi, kopalnica s straniščem in prostorom za peč

Priključki: elektrika in voda

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na kurilno olje, štedilnik na trdo gorivo

Okolica: mirna in zelena, bližina gozda, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktur se nahaja v Slovenski Bistrici (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, ….)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: okolica, lega, razgled, priključki, hišna številka, večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.