SLOVENSKA BISTRICA, OKOLICA

199.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 377 m2
Parcela: 1071 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-063-19
377 m², samostojna, zgrajena l. 1997, 1.071 m² zemljišča, s prostornimi balkoni in garažo, redno vzdrževana, na sončni legi, prodamo. Cena: 199.000,00 EUR

Opis: Prodaja se samostojna stanovanjska hiša v treh etažahs prostornimi balkoni in garažo. Nahaja se na sončni legi.  Etaže hiše so pritličje, nadstropje in mansarda, ki so med seboj povezane s stopnicami. Hiša je grajena klasično. Zgrajena je bila leta 1977, dokončana v letu 1997. Ima en vhod. V letih od izgradnje je bila obnovljenaFasada je Demit. Vgrajena so lesena okna s polkni. Hiša je v dobrem stanju, zato v kratkem času niso potrebna  izdatnejša vlaganjaVarovana je z alarmnim sistemom. Po podatkih geodetske uprave RS so velikost zemljišča  1.071 m² in velikost hiše 376,60 m². Zemljišče je v celoti ograjeno. Hiša je primerna za bivanje velike družine ali sobivanje več družin. Od bivalnih prostorov ima skupno sedem sobdnevno sobo, dve kuhinji in tri kopalnice z wc-ji (vsaka etaža ima svojo).

Lokacija: Slovenska Bistrica, izven mestnega vrveža, do Slovenske Bistrice samo cca 2 km

Razporeditev: PRITLIČJE: garaža, kuhinja, večja shramba, kopalnica z wc-jem, kurilnica in prostor za cisterno; NADSTROPJE: tri sobe, dnevna soba (izhod na skupni balkon), kuhinja z jedilnico (izhod na skupni balkon), kopalnica z wc-jem; MANSARDA: štiri sobe (ena izmed sob ima pripravljene priključke za kuhinjo) in kopalnica z wc-jem;

Priključki: elektrika, vodovod, kabelska televizija

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na kurilno olje in drva

Obnova: redno vzdrževanje, strešna kritina je bila zamenjana leta 1997, leta 2010 je bila narejena fasada Demit

Oprema: vso pohištvo in aparati, razen osebnih stvari in dekorativnih predmetov, so všteti v ceno

Talne obloge: parket in keramika

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici (vrtec, osnovna šola, avtobusna postaja, pošta, trgovine ,…)  

Vseljivo: takoj

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, okolica, narava, večja kvaliteta bivanja, obnova, garaža, balkoni

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.