SLOVENSKA BISTRICA, TINJE

89.000,00 EUR

79.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 120 m2
Parcela: 1460 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-251_11
120 m², samostojna, zgrajena l. 1998, 1.460 m² zemljišča, stanovanjsko hišo z večjim sončnim zemljiščem, prodamo. Cena: 79.000,00 EUR

Le 7 km iz Slovenske Bistrice se v smeri Pohorja, v Tinju, na višini 650 m, na sončnem zemljišču nahaja stanovanjska hiša etažnosti P+N+M.

Pritličje obsega: garažo, priročno kuhinjo, kurilnico in prostor za shranjevanje. V nadstropju je kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, dnevna soba, dve sobi, kopalnica in WC. V mansardi je ena soba ter prostor za odlaganje.

Ogrevanje je urejeno na olje in drva. Hiša ima priključke: elektrika ter voda iz vaškega zajetja.

Hiša je vseljiva takoj.

Od šole in trgovine je oddaljena cca kilometer. Vsa ostala potrebna infrastruktura se nahaja v Slovenski Bistrici.

Glede cene je še možen dogovor.

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCE!

Pomagamo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.