SLOVENSKA BISTRICA

85,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Slovenska Bistrica
Velikost: 1500 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-058-19
1.500 m², zazidljiva, komunalno opremljeno, na sončni legi, prodamo. Cena: 85,00 EUR/m²

Opis: Naprodaj je komunalno opremljeno zemljišče, ki je v celoti zazidljivo. Po podatkih Geodetske uprave RS je zemljiščevelikosti 1.565 m², ob odmeri ceste bo velikost manjša za cca 50 m².  Nahaja se delno v območju redkejše individualne gradnje (obrtno stanovanjska cona – AB) in delno v območju za proizvodne dejavnosti - cona ABE, kar pomeni, da je primerno za gradnjo hiše, poslovne stavbe ali poslovno-stanovanjske stavbe. Nahaja se na sončni legiDostop je urejen. V galeriji slik tega oglasa si lahko ogledate načrt celotnega zemljišča.

Lokacija: Slovenka Bistrica, v bližini centra mesta in avtocestnega priključka

Priključki: priključka za vodovod in elektriko in kanalizacijo, ob cesti se potekajo priključki za zemeljski plin, optiko T2, kabelsko TV

Okolica: Možnosti za sprehode in rekreacijo. V bližini se nahajajo vrtec, osnovni šoli, zdravstveni dom, lekarne, trgovine, avtobusna postaja, pošta in vsa preostala potrebna infrastruktura.

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, okolica, lega in komunalna opremljenost

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.