ZBELOVSKA GORA

55.000,00 EUR

45.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Bivalen
Regija Savinjska
Kraj Zbelovska Gora
Velikost: 98 m2
Parcela: 5755 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-228_11
98 m², bivalen, zgrajen l. 1971, 5.755 m² zemljišča, vikend z elektriko in vodo, prodamo. Cena: 45.000,00 EUR

V objemu narave se sredi vinogradov na gričku nahaja vikend etažnosti P+M. V pritličju obsega veliko vinsko klet ter dva prostora za skladiščenje kmetijskih strojev. V mansardi je predprostor, kuhinja z jedilnico in izhodom na balkon, kabinet, soba ter kopalnica z WC-jem. Ogrevanje je urejeno z dvema kaminoma. V vikendu je elektrika in voda. Je lahko dostopen, saj se nahaja ob asfaltirani cesti.

Od Slovenskih Konjic je oddaljen cca 13 km, od Poljčan pa le 7 km.

Glede cene je še možen dogovor.

Pomagamo vam pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine.

Brez provizije za kupce!

Celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na naši spletni strani www.zoro.si!

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.