OPLOTNICA, OKOLICA

35.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Oplotnica
Velikost: 1571 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-014-20
1.571 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, z razgledom, na sončni legi, prodamo. Cena: 35.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je zemljišče z nedokončano hišo, trenutno je zgrajena klet v izmeri 10x9,6 m. Ima čudovit razgled na okoliško hribovje. Nahaja se na sončni legi. Načrt zemljišča se nahaja med galerijo slik tega oglasa. Lega zemljišča je pod naklonom.  Nakup nepremičnine je odlična priložnost za vse tiste, ki želijo živeti na idilični in mirni lokaciji v naravi, odmaknjeno od prometa in hrupa. Navedeni podatki o velikosti zemljišča in stavbe ter letniku gradnje so povzeti po podatkih geodetske uprave RS.

Lokacija: Oplotnica, okolica

Razporeditev: Predvidena razporeditev KLET: garaža, kurilnica, 2 x klet; PRITLIČJE: predprostor (hodnik), kuhinja, jedilnica, dnevna soba, spalnica, kopalnica; MANSARDA, 3 x soba, kopalnica in hodnik

Okolica: mirna in zelena, bližina gozda, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktur se nahaja v Slovenski Bistrici (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, ….) ali v Oplotnici

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: okolica, lega, razgled

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.