OPLOTNICA

25.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Lesen
Regija Podravska
Kraj Oplotnica
Velikost: 30 m2
Parcela: 2500 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI:
Šifra: P-013B-20
30 m², lesen, zgrajen l. 1990, 2.500 m² zemljišča, razgled, bližina centra, prodamo. Cena: 25.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je lesen vikend. Ima čudovit razgled na okoliško hribovje. Nahaja se na sončni legi. Velikost zemljišča je cca 2.500 m² in je pod naklonom. Zemljišče je potrebno odmeriti in urediti dostop. Načrt zemljišča se nahaja med galerijo slik oglasa. 

Lokacija: Oplotnica

Ogrevanje: ni urejeno

Priključki: elektrika in voda je trenutno speljana iz sosednjega zemljišča

Okolica: možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktur se nahaja v neposredni bližini (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, pošta, avtobusna postaja, ...)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lokacija, okolica, lega, razgled

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.