OPLOTNICA

45.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 2-sobno
Regija Podravska
Kraj Oplotnica
Velikost: 49.5 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2016
zgrajeno leta 1800
EI: E: od 105 do 150 kWh/m2a
Šifra: P-022-20
49,5 m², 2-sobno, zgrajeno l. 1800, adaptirano l. 2016, pritličje, v hiši, celovita obnova, prodamo. Cena: 45.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je 2-sobno stanovanje, ki se nahaja se v pritličju večstanovanjske stavbe (hiše), v kateri so samo tri stanovanja.  Po podatkih Geodetske uprave RS je stanovanje veliko  49,50 m² in 411 m² pripadajoče-funkcionalno zemljišče stavbe. Stanovanje je funkcionalno razporejeno in v celoti obnovljeno. Prodaja se opremljeno. Ob stavbi se nahaja lesena lopa za kolesa.

Lokacija: Oplotnica   

Razporeditev: predprostor, kuhinja, dnevna soba z jedilnico, spalnica in kopalnica s straniščem

Priključki: vsi

Ogrevanje: peč na pelete, letna poraba pelet je 1 tona

Oprema: vsa oprema, brez osebnih stvari, je všteta v ceno

Obnova: celovita obnova stanovanja je bila leta 2016

Talne obloge: keramika: kopalnica s straniščem, hodnik in kuhinja; laminat: preostali prostori

Okolica: možnosti za sprehode in rekreacijo; v bližini se nahajajo vrtec, osnovna šola, trgovina, avtobusna postaja, železniška postaja, …

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: celovitaobnova, oprema, razporeditev, manjše število stanovanj

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si dodatno ponudbo naše agencije ZORO nepremičnine ogledate na https://www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.