OPLOTNICA

150.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Oplotnica
Velikost: 261.7 m2
Parcela: 3824 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1970
EI: Ni podatka
Šifra: P-013-20
261,7 m², samostojna, zgrajena l. 1970, 3.824 m² zemljišča, medetažna, na sončni legi, s čudovitim razgledom, prodamo. Cena: 150.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je medetažna hiša. Ima čudovit razgled na okoliško hribovje. Nahaja se na sončni legi. Po podatkih Geodetske uprave RS je pripadajoče zemljišče velikosti 3.824 m², leto izgradnje hiše 1970 in njena velikost 261,70 m². Načrt zemljišča in njegova namenska raba se nahaja med galerijo slik oglasa. Lega zemljišča je pod naklonom. Na hiši je kritina Valovitka, okna so lesena. Hiša se prodaja opremljena. Na zemljišču stoji tudi brunarica

Lokacija: Oplotnica

Razporeditev po medetažah: 

-   vinska klet, dve kleti, večnamenski prostor, hodnik, delavnica in stranišče

-   garaža, prostor za hrambo cisterne s kurilnim oljem, kurilnica, hodnik in kopalnica

-   hodnik, kuhinja, jedilnica, dve dnevni sobi in shramba

-   tri sobe, stranišče,

Ogrevanje: centralna kurjava s pečjo na trdo gorivo in kurilno olje

Talne obloge: parket in keramika

Oprema: vsa oprema, brez osebnih stvari, je všteta v ceno

Priključki: vsi

Okolica: možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktur se nahaja v neposredni bližini (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, pošta, avtobusna postaja, ...)

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

Prednosti: lokacija, okolica, lega, razgled, brunarica

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.