PETROVČE

150,00 EUR/m2

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Savinjska
Kraj Petrovče
Velikost: 1600 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-024-24
1.600 m², zazidljiva, primerno za obrtno-stanovanjsko gradnjo, etažnosti P-1-IP, prodamo. Cena: 150,00 EUR/m²

V centru naselja Petrovče prodamo večje stavbno zemljišče, primerno za obrtno-stanovanjsko gradnjo. Ne zemljišču stoji starejša hiša. 

Dodaten opis: zemljišče; velikost: 1.600 m², dimenzija zemljišča (cca) 24 m x 70 m; vrsta namenske rabe zemljišča: stavbno zemljišče;  dovoljena gradnja: obrtno-stanovanjska gradnja (idejni načrt (galerija slik): večnamenski obrtno-stanovanjski objekt etažnosti P+1+IP); priključki: na zemljišču so voda, elektrika in telefon; lega: sončna in odprta;  opomba: zemljišče je potrebno še odmeriti, podatki o velikosti zemljišča in namenski rabi zemljišča (vir: Geodetska uprava RS);

Lokacija: Petrovče, center, neposredna bližina osnovne šole in vrtca, do avtocestnega priključka cca 2,5 km.

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.