POLJČANE, HRASTOVEC POD BOČEM

25.000,00 EUR

Prodaja: Vikend, Drugo
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 35 m2
Parcela: 1039 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1990
EI: Ni podatka
Šifra: P-020-19
35 m², vikend, zgrajen l. 1990, 1.039 m² zemljišča, na sončni legi in idilični lokaciji, brez hišne številke, prodamo. Cena: 25.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je vinska klet, nebivalen vikend, s pripadajočim zemljiščem, brez hišne številka. Stavba ni primerna za stalno bivanje. Po podatkih Geodetske uprave RS je zemljišče velikosti 1.039 m² in klet površine 35 m². Nahaja se na sončni legi. Po osnovni namenski rabi prostora je zemljišče opredeljeno kot delno stavbno (zemljišče za gradnjo) in delno kmetijsko, zemljišče je pretežno kmetijsko (cca 78%). Načrt in namenska raba zemljišča sta prikazana v galeriji slik. Nad kletjo je parkirišče za dva avtomobila. Zemljišče je v celoti pod naklonom, posajeno je z vinsko trto. Primerno za ljubitelje vinogradništva in/ali  sadjarstva. Nakup nepremičnine je odlična priložnost za vse tiste, ki želijo živeti na idilični in mirni lokaciji.

Lokacija: Poljčane, Hrastovec pod Bočem, cca 6 km iz Poljčan

Razporeditev: kletni prostor, shramba, kuhinja z jedilnico in spalnim kotičkom, kopalnica s straniščem

Priključki: elektrika, voda in greznica

Okolica: mirna in zelena,  možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, ….) se nahaja v Poljčanah

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lega in priključki

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.