POLJČANE, KAJUHOVA ULICA

59.900,00 EUR

57.900,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 1-sobno
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 56.9 m2
Nadstropje: M
Leto: Ni podatka
EI: C: od 35 do 60 kWh/m2a
Šifra: P-007-19
56,9 m2, 1-sobno, zgrajeno l. 2010, mansarda, novejše in delno opremljeno, prodamo. Cena: 57.900,00 EUR

Opis: Na prodaj je delno opremljeno 1-sobno stanovanje, ki se nahaja v mansardi novejše stanovanjske stavbe. Stavba je etažnosti P+N+M (pritličje, nadstropje in mansarda), brez dvigala. Stanovanje je moderno zasnovano in funkcionalno razporejeno.  Vgrajeno je plastično stavbno pohištvo (okna in vhodna vrata). Okna imajo zunanja senčila (screen roloji), vhodna vrata v stanovanje so protipožarna. Vseljeno je bilo septembra 2018. Navedena  velikost stanovanja je povzeta po podatkih Geodetske uprave RS.

Lokacija: Poljčane, Kajuhova ulica, miren predel naselja

Razporeditev: predprostor, kopalnica s straniščem, kuhinja, dnevna soba z jedilnico in spalnica; stanovanju pripada kletna shramba, površina katere je všteta v površino stanovanja

Priključki: vsi

Ogrevanje: urejeno s centralno kurjavo, na podlagi odštevalnega števca se ogrevanje plača po dejanski porabi

Oprema: opremljena je kuhinja z novim kuhinjskim pohištvom in novimi gospodinjskimi aparati (pečica, kuhalna plošča, štedilnik in kuhinjska napa). Navedena oprema in aparati so všteti v kupnino.

Obnova: redno vzdrževanje

Talne obloge: v bivalnih prostorih je po tleh položen bukov parket, razen keramike v kuhinji in sanitarijah

Parkiranje: parkirišče ob stavbi, na prostem

Okolica: Stavba se nahaja sredi naravnega okolja, kjer imate veliko možnosti za sprostitev in rekreacijo. Nahaja se tudi v bližini vse potrebne infrastrukture (pošta, trgovine, osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, železniška postaja, zdravstveni dom, lekarna, …

Vseljivo: konec meseca avgusta 2019

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, kletni prostor, delna oprema, novejša  gradnja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.