POLJČANE, KAJUHOVA ULICA

112.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, 3-sobno
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 71.1 m2
Nadstropje: 3
Leto: zgrajeno leta 1985
EI: Ni podatka
Šifra: P-031-22
71,1 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1985, 3. nad., z balkonom, opremljeno in klimatizirano, funkcionalno razporejeno, prodamo. Cena: 112.000,00 EUR

Dodaten opis: 3-sobno stanovanje z balkonom, opremljeno in klimatizirano;  lega v stavbi: 3. nadstropje (mansarda); površina: 71,10 m²; leto izgradnje: 1985, stavbo pohištvo: lesena okna in vrata; priključki: vsi (elektrika, voda, klima …);  ogrevanje: samostojno, IR PANELI; klimatiziranost: da; stanje: redno vzdrževano; obnova: stanovanje: delno obnovljena  notranjost stanovanja pred leti; stavba: streha in fasada pred nekaj leti; oprema: vso pohištvo in aparati so všteti v ceno; vseljivo: takoj; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo kot etažna lastnina; okolica: miren in zelen predel naselja, ponuja številne možnosti za sprehode in rekreacijo v naravi (priljubljena pohodniška točka Boč, …); posebnost: funkcionalna razporeditev stanovanja, balkon, lokacija in klima; opomba: podatki o velikosti stanovanja in letniku izgradnje so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Poljčane, Kajuhova ulica, oddaljenost: Slovenska Bistrica cca 10 km, Maribor cca 30 km, miren iz zelen predel, v bližini vse potrebne infrastrukture (osnovna šola, vrtec, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, trgovine, zdravstveni dom in lekarna)

Razporeditev: predprostor/hodnik, dnevna soba, kuhinja z jedilnico (izhod na balkon), spalnica, manjša soba, shramba in kopalnica s straniščem

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.