POLJČANE, OKOLICA

30.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 204 m2
Parcela: 1603 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 1800
EI: Ni podatka
Šifra: P-027-18
204 m², samostojna, zgrajena l. 1800, 1.603 m² zemljišča, K+P+M, starejša, s hišno številko, primerna za rušitev, možnost odprodaje dela zemljišča, prodamo. Cena: 30.000,00 EUR

Opis: Na prodaj je starejša hiša s hišno številko, zasnovana v treh etažah (klet, pritličje in mansarda). Hiša je primerna za rušitev, po lastni presoji  se lahko obdrži velbana klet.  Pripadajoče zemljišče sestoji iz dveh parcel, ki ju ločuje cesta, načrt zemljišč se nahaja med galerijo slik tega oglasa. Parcela, na kateri stoji hiša je velikosti  778 m², parcela preko ceste pa velikosti  825 m². Zemljišče je v skoraj v celoti stavbno (zazidljivo), označba stavbnega zemljišče z rdečo barvo se nahaja med galerijo slik tega oglasa. Prodaja se v celoti. Možnost odprodaje zemljišča čez cesto, saj ima lastno parcelno številko.

Lokacija: Poljčane, okolica, do Poljčan cca. 1,5 km

Okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (zdravstveni dom, lekarna, vrtec, osnovna šola, trgovine, banka, pošta, avtobusna postaja, železniška postaja, ….) se nahaja v Poljčanah

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, hišna številka, možnost odprodaje dela zemljišča in večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate  na www.zoro.si.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.