POLJČANE, STANOVSKO

15.000,00 EUR

13.800,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 600 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-064-18
600 m², zazidljiva, z nestanovanjsko stavbo, v neposredni bližini priključkov, na sončni legi, prodamo. Cena: 13.800,00 EUR

Opis: V mirni in zeleni okolici je naprodaj zemljišče z nestanovanjsko stavbo. Leži na ravni in sončni legi. Po osnovni namenski rabi prostora predstavlja  skoraj v celoti nezazidano stavbno zemljišče (gradbeno), zelo majhen del zemljišča velikosti cca 23 m² pa predstavlja kmetijsko zemljišče. Dostop je urejen, mimo poteka asfaltirana cesta. V galeriji slik tega oglasa si lahko ogledate načrt zemljišča. Na zemljišču je posajeno sadno drevje.

Lokacija: Poljčane, Stanovsko, od Poljčan oddaljeno le dobra 2 km in cca 10 km od Slovenske Bistrice

Priključki: priključek za vodo in priključek za elektriko se nahajata ob zemljišču, v neposredni bližini zemljišča je postavljena elektro omarica

Okolica: Travnate in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo. V Poljčanah se nahajajo vrtec, osnovna šola, zdravstvi dom, lekarna, železniška postaja, avtobusna postaja, pošta in trgovine.

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo in prosta bremen

PREDNOSTI: okolica, narava, sončna lega zemljišča, bližina priključkov, stavba

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.