POLJČANE, ZGORNJE

36.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Podravska
Kraj Poljčane
Velikost: 9465 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-040-19
9.465 m², zazidljiva, na sončni legi, ob gozdu, prodamo. Cena: 36.000,00 EUR

Opis: Pod vznožjem Boča je naprodaj večje zemljišče. Po podatkih Geodetske uprave RS je velikosti 9.465 m². Razdeljeno je na dva dela velikosti 2.592 m² (osnovna namenska raba prostora: stavbna zemljišča, zemljišča za gradnjo) in 6.873 m² (osnovna namenska raba prostora: kmetijska zemljišča, gozdna zemljišča). Primerno za stanovanjsko gradnjo. Leži na sončni legi, ob gozduDostop je urejen. V galeriji slik si lahko ogledate načrt zemljišča. 

Lokacija: Poljčane, Zgornje Poljčane, pod vznožjem Boča

Priključki: v bližini zemljišča

Okolica: zelene površine, v bližini se nahajajo osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja, železniška postaja, zdravstveni dom, lekarna, banka, pošta in trgovine

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: okolica, lega

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.