PRAGERSKO, SPODNJA POLSKAVA

85.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Kmetija
Regija Podravska
Kraj Pragersko
Velikost: 7123 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-061-16
7.123 m², kmetija, večja, s starejšo kmečko stavbo, v enem kosu, lahko dostopna, prodamo. Cena: 85.000,00 EUR

Opis: kmetija z 0,7 hektara zemljišča, ob asfaltirani cesti, na ravni in sončni legi, na zemljišču se nahaja starejša kmečka hiša z gospodarskim poslopjem, hiša je pritlična, leta 1700 je bila zgrajena in leta 1987 obnovljena, po podatkih Geodetske uprave RS je hiša velikosti 73 m² in gospodarsko poslopje velikosti 60 m² , stavbni kompleks je primeren za rušitev in nadomestno gradnjo, posest je v enem kosu, zemljišče predstavlja travne površine z nekaj drevja, mirno in zeleno okolje

Lokacija: Pragersko, Spodnja Polskava, do Pragerskega cca 3,5 km in cca 7 km do Slovenske Bistrice

Razporeditev: predprostor (hodnik), kuhinja in tri sobe

Priključki: elektrika in voda

Ogrevanje: štedilnik na trdo gorivo

Okolica: zelene in gozdne površine, možnosti za sprehode in rekreacijo; vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, trgovine, zdravstveni dom, lekarna, …) se nahaja v Pragerskem oz. Slovenski Bistrici

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, narava, možnost kmetovanja, priključka in dostop

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.