PRAGERSKO

99.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Pragersko
Velikost: 106 m2
Parcela: 1730 m2
Nadstropje: P+M
Leto: zgrajeno leta 2003
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-039-21
106 m², samostojna, zgrajena l. 2003, 1.730 m² zemljišča, P+M, na sončni in ravni legi, prodamo. Cena: 99.000,00 EUR

Dodaten opis:  stanovanjska hiša; etažnost: P+M (pritličje in mansarda); površina stavbe: 106,20 m²; površina zemljišča: 1.730 m²; leto izgradnje stavbe: 2003; stanje: redno vzdrževano; stavbno pohištvo: leseno; vrsta gradnje: lesena; priključki: elektrika, voda, KTV in kanalizacija; ogrevanje: centralna kurjava na elektriko;  izolacija: bruna, termoizolacija in opaž; dodatni objekti: garaža in lopa; lega: sončna in ravna; infrastruktura: osnovna šola, vrtec, zdravstveni dom in trgovi se nahajajo v bližini; okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; opomba: podatki o površini zemljišča in stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Razporeditev: PRITLIČJE: predprostor/hodnik, stopnišče, osrednji prostor (dnevna soba, kuhinja in jedilnica), kopalnica s straniščem, soba in terasa (zagrajena); MANSARDA:  2 x soba in balkon (zagrajen);

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.