PRAGERSKO

340.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Večji poslovni kompleks
Regija Podravska
Kraj Pragersko
Velikost: 1511 m2
Parcela: 3714 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: zgrajeno leta 1970
EI: Ni podatka
Šifra: P-043-22
1.511 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 1970, 3.714 m² zemljišča, s starejšo hišo, prodamo. Cena: 340.000,00 EUR

Dodaten opis: poslovno stanovanjski kompleks, starejša hiša in hala za vzrejo piščancev; poslovna hala: etažnost: P+N (pritličje in nadstropje), višina etaž: pritličje 2,40 m in nadstropje 2,80 m, površina 1.445,50 m², dimenzija (cca): 65 m x 12 m, leto izgradnje 1970, priključki: utekočinjen plin, voda in elektrika; hiša: pritlična, površina 65,50 m², leto izgradnje: 1920, priključki: elektrika in voda; zemljišče: površina 3.714 m², osnovna namenska raba: delno stavbno zemljišče (2.392 m²) in delno najboljša kmetijska zemljišča (1.322 m²);  drugo: poslovna hala lahko služi za nadaljnjo rejo piščancev oziroma drugih živali, skladišče, proizvodnjo, …; opomba: podatki o velikosti zemljišča in stavb ter letniku izgradnje stavb (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO  Občina Slovenska Bistrica);

Lokacija: Pragersko

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.