PTUJ, MARKOVCI

135.000,00 EUR

129.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Podravska
Kraj Ptuj
Velikost: 163.8 m2
Parcela: 1753 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2020
zgrajeno leta 1980
EI: Ni podatka
Šifra: P-041-23
163,8 m², samostojna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2020, 1.753 m² zemljišča, na ravni in sončni legi, prodamo. Cena: 129.000,00 EUR

Dodaten opis: hiša s pripadajočim zemljiščem in samostojno garažo; podatki o hiši: površina: 163,80 m² (uporabna površina: 94,50 m²); etažnost: K+P+M; leto izgradnje 1980; obnova: leta  2020: strešna kritina (pločevinasta), leta 2019: okna (plastična) in fasada Demit (debelina 10 cm); ogrevanje: centralna kurjava (peč na olje in drva); mansarda izolirana); podatki o zemljišču:  1.753 m², osnovna namenska raba opredeljena kot površine podeželskega naselja (stavbno zemljišče); priključki: vsi (elektrika, voda, …); pomožni objekti: garaža; dostop: asfaltirana cesta; vseljivo: po dogovoru;  ogledi: možni po predhodnem dogovoru; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo; opomba: podatki o velikosti zemljišča in hiše ter letniku izgradnje hiše (vir: Geodetska uprava RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: PISO Ptuj)

Lokacija: Ptuj, Markovci; oddaljenost od večjih krajev: Ptuj in Markovci cca 5 km

Razporeditev: KLET: kletni prostor in kurilnica; PRITLIČJE: vetrolov, hodnik, dnevna soba, kuhinja z jedilnico, spalnica in 2 x kabinet; MANSARDA: neizdelana;

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si .

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.