PTUJ, OKOLICA

190.000,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Večji poslovni kompleks
Regija Podravska
Kraj Ptuj
Velikost: 765 m2
Parcela: 1421 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2001
zgrajeno leta 1980
EI: Ni podatka
Šifra: P-003-22
765 m², večji poslovni kompleks, zgrajen l. 1980, adaptiran l. 2001, 1.421 m² zemljišča, večji poslovni kompleks, ob glavni cesti, prodamo. Cena: 190.000,00 EUR

Dodaten opis: večji poslovni kompleks, poslovno in proizvodno skladiščna stavba;etažnost: P+N (pritličje in nadstropje); velikost stavbe: 765 m² (dimenzija cca:  28 m x 16 m; pritličje cca 450 m², nadstropje cca 315 m²); velikost zemljišča: 1.421 m²; leto izgradnje: 1980, leto rekonstrukcije in dozidave stavbe: 2009; višina stavbe: 4 m do 6 m; konstrukcija: železo betonska; obnova: strešna kritina (leto 2001, kovinska); priključki: voda, elektrika (industrijski/poslovni tok) idr.; ogrevanje: centralna kurjava (peč na kurilno olje); drugo: v delu nadstropja stavbe je izdelano manjše stanovanje;  opomba: podatki o velikosti zemljišča in letniku izgradnje stavbe so povzeti po podatkih Geodetske uprave RS

Lokacija: Ptuj, okolica; oddaljeno cca 1,5 km od Ptuja, ob glavni cesti

Pomagamo pri prodaji vaše nepremičnine.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.