RAZVANJE

97.900,00 EUR

Prodaja: Poslovni prostor, Prostor za storitve
Regija Podravska
Kraj Razvanje
Velikost: 61 m2
Nadstropje: P
Leto: adaptirano l. 2006
zgrajeno leta 1995
EI: C (35 - 60 kWh/m2a)
Šifra: P-063-23
61 m², prostor za storitve, zgrajen l. 1995, adaptiran l. 2006, pritličje, na izjemni lokaciji, prodamo. Cena: 97.900,00 EUR

ODLIČNA POSLOVNA PRILOŽNOST! Naprodaj je poslovni prostor v trgovsko-poslovnem centru. Ponaša se z izjemno lokacijo, ki je privlačna za vse, ki si želijo biti v središču dogajanja in si želijo biti s svojo poslovno dejavnostjo opaženi. Brezplačno parkiranje na parkirišču trgovskega centra.

Dodaten opis: poslovni prostor za storitvene dejavnosti (pisarniška, bančništvo, računovodstvo, zavarovalništvo, izobraževanje in drugo); lega v stavbi: pritličje trgovsko-poslovnega centra; ogrevanje: skupna kotlovnica; priključki: priklop na  javno električno, vodovodno, telekomunikacijsko in kanalizacijsko omrežje; drugo: primerno kot investicija v oddajo; parkirišče: brezplačno, na parkirišču trgovskega centra;

Lokacija: Razvanje, Tržaška cesta, Maribor, trgovsko-poslovni center, vidna in frekventna ter lahko dostopna lokacija (hitri dostop preko južne vpadnice v Maribor, cca 3 minute do avtoceste)

Razporeditev: pisarniški prostori, čajna kuhinja in tehnični prostor; tloris je v galeriji slik

V ceno je vključen 22% DDV.

Priporočamo nakup, odlična poslovna priložnost!

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, kvaliteta, strokovnost, varnost, zaupanje, prilagodljivost in osebnostni pristop.

Našo celotno ponudbo nepremičnin si lahko ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.