ROGAŠKA SLATINA, KIDRIČEVA ULICA, CENTER

89.000,00 EUR

79.900,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Rogaška Slatina
Velikost: 127.1 m2
Parcela: 734 m2
Nadstropje: K+P+M
Leto: zgrajeno leta 1934
EI: Ni podatka
Šifra: P-044-22
127,1 m², samostojna, zgrajena l. 1934, 734 m² zemljišča, K+P+M, na dobri in iskani lokaciji v centru in bližini Zdravilišča Rogaška, prodamo. Cena: 79.900,00 EUR

Dodaten opis: samostojna hiša na dobri in iskani lokaciji v centru in bližini Zdravilišča Rogaška, z izdanim uporabnim dovoljenjem; podatki o stavbi: 127,10 m², etažnost: K+P+M (klet, pritličje in mansarda), leto izgradnje: 1934, možnost ogrevanja na plin; podatki o zemljišču: 734 m², osnovna namenska raba: stanovanjske površine (stavbno); priključki: elektrika, voda, zemeljski plin in kanalizacija; lega: sončna; vseljivo: takoj; pomožni objekti: garaža in manjše pomožni gospodarski objekt;  drugo o stavbi: možnost dograditve, rekonstrukcije in spremembe v stanovanjsko poslovni objekt (možnost opravljanja poslovne dejavnosti na domu (ordinacija, ambulanta, zavarovalnica, …)), stanje: rabljeno, potrebno obnove; parkiranje: garaža, dvorišče; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen; gradbena dokumentacija: za hišo izdano uporabno dovoljenje; posebnost: lokacija, namenska raba stavbe tudi kot poslovna stavba; opomba: podatki o velikosti zemljišča in stavbe ter letniku izgradnje stavbe (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: iObčina  Rogaška Slatina)

Lokacija: Rogaška Slatina, Kidričeva ulica, center; oddaljenost: trgovina: cca 150 m, šolski center: cca 300 m; osnovna šola in vrtec: cca 800 m, Zdravilišče Rogaška: 1,4 km, železniška postaja: cca 1 km , …

Razporeditev: KLET: kletni prostori; PRITLIČJE: predprostor, hodnik, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica, kopalnica s straniščem in garderobna soba; MANSARDA: soba (2x)

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.