ROGAŠKA SLATINA, KIDRIČEVA ULICA

94.000,00 EUR

89.000,00 EUR

Prodaja: Posest, Zazidljiva
Regija Savinjska
Kraj Rogaška Slatina
Velikost: 734 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: Ni podatka
EI: Ni podatka
Šifra: P-044-22
734 m², zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, komunalno opremljena, na dobri in iskani lokaciji, v centru in bližini Zdravilišča Rogaška, prodamo. Cena: 89.000,00 EUR

Na dobri in iskani lokaciji, v centru in bližini Zdravilišča Rogaška, je naprodaj komunalno opremljeno zemljišče s starejšo hišo (izdano uporabno dovoljenje) in pomožnima objektoma (garaža in manjši pomožni gospodarski objek).

Dodaten opis: velikost: 734 m², osnovna namenska raba: stanovanjske površine (stavbno); priključki: elektrika, voda, zemeljski plin in kanalizacija na zemljišču; lega: sončna; pravno stanje: nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen; posebnost: lokacija in komunalna opremljenost; podatki o hiši:127,10 m², etažnost: K+P+M (klet, pritličje in mansarda), leto izgradnje: 1934, možnost dograditve, rekonstrukcije in spremembe v stanovanjsko poslovni objekt (možnost opravljanja poslovne dejavnosti na domu (ordinacija, ambulanta, zavarovalnica, …); opomba: podatki o velikosti zemljišča in hiše ter letniku izgradnje hiše (vir: Geodetske uprave RS), podatki o namenski rabi zemljišča (vir: iObčina  Rogaška Slatina)

Lokacija: Rogaška Slatina, Kidričeva ulica, center; oddaljenost: trgovina: cca 150 m, šolski center: cca 300 m; osnovna šola in vrtec: cca 800 m, Zdravilišče Rogaška: 1,4 km, železniška postaja: cca 1 km , …

Na voljo smo vam za POMOČ/SVETOVANJE PRI PRODAJI vaše nepremičnine. Zakaj izbrati nas? Ker so naša odlika več kot 15 let izkušenj, visok iztržek ob prodaji nepremičnine, dobri nepremičninski posredniki z licencami, hitra realizacija posla, strokovnost, zaupanje, prilagodljivost, odzivnost in osebnostni pristop

Želim ogled ali več informacij

041 543 478
Prodajalec: ZORO nepremičnine
Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica
GSM: 02/818-30-53
GSM: 041/543-478 - Zoran Gaber
Email: zoran.gaber@zoro.si
Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.