ROGAŠKA SLATINA, TOPOLE

139.000,00 EUR

Prodaja: Hiša, Samostojna
Regija Savinjska
Kraj Rogaška Slatina
Velikost: 164 m2
Parcela: 5138 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 1979
EI: EI v izdelavi
Šifra: P-033-19
164 m², samostojna, zgrajena l. 1979, adaptirana l. 2010, 5.138 m² zemljišča, z večjim zemljiščem pod naklonom, delno obnovljena, prodamo. Cena: 139.000,00 EUR

Opis: Naprodaj je delno obnovljena hiša z večjim zemljiščem, ob kateri se nahajata še dva pomožna nestanovanjska objekta (garaža in drvarnica). Hiša ima tri balkone. Po podatkih Geodetske uprave RS je hiša zgrajena leta 1979 in velikosti 164 m², zemljišče pa velikosti 5.138 m². Zemljišče je pod naklonom, posajeno sadnim drevjem. Osnovna namenska raba zemljišča je opredeljena kot delno stavbno zemljišče (zemljišče za gradnjo) in delno kmetijsko zemljišče. V srednji etaži hiše je inštalirana klima. Lega nepremičnine je jugozahodna.

Lokacija: Rogaška Slatina, Topole, od Rogaške Slatine oddaljeno cca 2 km

Razporeditev: 1. PRITLIČNA ETAŽA: kuhinja z jedilnico, klet, kopalnica s straniščem in kurilnica; 2. PRITLIČNA ETAŽA: kuhinja z jedilnico, soba, kopalnica s straniščem, hodnik; MANSARDA: 3 sobe in stranišče

Ogrevanje: centralna kurjava s kombinirano pečjo na kurilno olje in trdo gorivo

Priključki: elektrika, voda, telefon, kabelska televizija in greznica

Obnova:leta 2010: strešna kritina (opečna) in PVC (plastična ) okna z roletami; leta 2014: spodnja kopalnica

Parkiranje: garaža in na prostem

Okolica: mirna in zelena, možnosti za sprehode in rekreacijo; v Rogaški Slatini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (osnovna šola, vrtec, avtobusna postaja (urejen šolski prevoz), železniška postaja, pošta, zdravstveni dom, banka, lekarna, trgovine, zdravilišče...)

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, lega, delna obnova, oprema, garaža, balkoni, prostornost zemljišča in večja kvaliteta bivanja

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo:  urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.