ROGAŠKA SLATINA, ULICA XIV. DIVIZIJE

40.000,00 EUR

37.000,00 EUR

Prodaja: Stanovanje, Garsonjera
Regija Savinjska
Kraj Rogaška Slatina
Velikost: 29.2 m2
Nadstropje: Ni podatka
Leto: adaptirano l. 2019
zgrajeno leta 1965
EI: Ni podatka
Šifra: P-008-19
29,2 m2, garsonjera, zgrajena l. 1965, adaptirana l. 2019, v celoti obnovljeno, prodamo. Cena: 37.000,00 EUR

Opis: Prodaja se garsonjera v 1. nadstropju  obnovljene stanovanjske stavbe. Orientirana je na jug. V stavbi ni dvigala. V stanovanju trenutno poteka celovita obnova, vključno z inštalacijami, ki je v zaključni fazi. Vgrajena so plastična okna. Navedena  velikost stanovanja je povzeta po podatkih Geodetske uprave RS.

Lokacija: Rogaška Slatina, Ulica XIV. Divizije, od Zdravilišča Rogaška Slatina oddaljeno dober kilometer

Razporeditev: predprostor, kopalnica s straniščem in večji prostor (kuhinja, jedilnica in dnevna soba); stanovanju pripada tudi kletni prostor velikosti 4,20 m2, navedena velikost je všteta v površino stanovanja

Priključki: vsi

Ogrevanje: urejeno s centralno kurjavo, skupna kurilnica, na radiatorje bodo nameščeni kalorimeteri, kar pomeni, da se ogrevanje plačuje po dejanski porabi

Obnova: stanovanje: celovita obnova stanovanja, vključno z inštalacijami, je v teku; stavba: streha in fasada

Parkiranje: parkirni prostori so urejeni pred blokom, na prostem

Okolica: Mirna in zelena okolica, možnosti za sprehode in rekreacijo. V bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (osnovne šole, vrtci, trgovine, zdravstveni dom, lekarne, zdravilišče, …)

Vseljivo: po dogovoru

Pravno stanje: nepremičnina je vpisana v Zemljiško knjigo

PREDNOSTI: lokacija, kletni prostor, celovita obnova stanovanja in obnova stavbe

Brez posredniške provizije za kupca!

Nudimo: urejanje financiranja in pomoč pri prodaji vaše nepremičnine.

Ne odlašajte in nas čim prej pokličite za brezplačen ogled.

Vabimo vas, da si našo dodatno ponudbo ogledate na www.zoro.si

Želim ogled ali več informacij

041 543 478

ZORO nepremičnine

Naslov: Trg Svobode 25, Slovenska Bistrica

Kontakt: 041 543 478, 02 8183 053,

Email: info@zoro.si

Soglašam z navedenim:
Da Ne
S potrditvijo soglašate in dovoljujete, da družba Zoro d.o.o., Trg svobode 25, 2310 Slovenska Bistrica, matična št. 225772600 (v nadaljevanju »Zoro«), zbira, obdeluje in uporablja skladno z določbami prepisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (zlasti splošno Uredbo o varstvu osebnih podatkov – GDPR), vaše sledeče osebne podatke: i) ime in priimek, ii) elektronski naslov iii) telefonsko številko in iv) prometne podatke v zvezi z elektronskim naslovom. Zoro ima pravico zgornje osebne podatke zbirati, obdelovati in uporabljati za izvedbo nepremičninskih poslov in za pošiljanje ponudb nepremičnin, ki so na voljo za nakup / prodajo ali najem / oddajo. Dovoljujete, da se lahko vaši osebni podatki obdelujejo ročno ali elektronsko. Soglašate, da zgoraj navedene podatke posreduje pogodbenim obdelovalcem, to je tretjim osebam: družbi Internet Media d.o.o. in nepremičninskim posrednikom, ki opravljajo posle za Zorota in so navedeni na spletni strani Zorota.
Seznanjamo vas tudi, da niste dolžni dati tega soglasja in je soglasje prostovoljno ter da lahko soglasje kadarkoli prekličete z e-sporočilom na info@zoro.si. V kolikor soglasja ne daste, ne boste dobivali podatkov o nepremičninah, ki so na voljo.

Informativni izračun kredita

Podatki o nepremičnini:

Izračunane vrednosti kredita:

Pogoji uporabe:

Izračun kredita je informativne narave, ki nudi izključno matematični izračun višine mesečnega obroka, ob upoštevanju višine kredita, dobe odplačevanja ter obrestne mere. Izračun je namenjen predvsem kot orodje za pomoč pri oceni finančne sposobnosti. Izračun kredita ne predstavlja ponudbe kredita s strani prodajalca, niti s strani ostalih ponudnikov kreditov zato za prodajalca ali banke ni zavezujoč. V obračunu niso upoštevani morebitni stroški ob sklenitvi kreditne pogodbe.

Za konkretno ponudbo kreditov se obrnite na prodajalca oz. izbrano banko.